Joutsan Pommin Suvi Minkkinen otti viime viikonlopun  ampumajuoksun SM-kisoista Kontiolahdella SM-pronssia kolmen kilometrin pikamatkalta. Minkkinen ampui sakot 1+1 ja jäi kokonaisajassa voittaneesta Kaisa Mäkäräisestä reilun minuutin.

Normaalimatkan kisassa Minkkinen jäi neljännelle sijalle sakoin 3+2+1+0.

– Pikamatkalle sain ehjän suorituksen sekä juoksun että ammunnan puolesta. Hyvä ammunta ja nousujohteinen juoksu jätti positiivisen fiiliksen kisasta, varsinkin kun vielä viimeisellä kierroksella sain sekunnin turvin käännettyä pronssin itselleni, kommentoi Minkkinen

– Juoksun päälle ammunta on melko erilaista verrattuna hiihdon jälkeiseen ammuntaan ja syke tulee niin sanotusti voimakkaammin läpi, joka vaikeuttaa ammunnan suoritusta melko paljon hiihtoon verrattuna. Lauantain kisassa sain pidettyä tuon hyvin hallinnassa, mutta sitten sunnuntaina ensimmäisellä makuulla syke tuli todella reilusti läpi ja oli vaikea ammunta, kertoi Minkkinen.

Markku Parkkonen

Tagged with →