Joutsalaislähtöinen Janette Mikkola on valittu tämän vuoden Miss Tampere -kisassa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Kilpailu järjestettiin viime lauantaina Ravintola Periscopessa Tampereella.

Toistamiseen kotikaupunkinsa missitittelistä kisannut 21-vuotias Mikkola kertoo Joutsan Seudulle olevansa kilpailumenestyksestään onnellinen ja kiitollinen. Hän iloitsee nähdessään, kuinka unelmoinnilla, itsensä kehittämisellä ja olemalla oma upea itsensä voi saavuttaa mitä vain.

– Meidän kiertueemme oli kokonaisuudessaan mahtava kokemus ja huipentui huikeaan finaaliin Tampereen kauneimmalla kattoterassilla Periscopessa, sanoo Mikkola.

Mikkola valmistui muutamia vuosia sitten turvallisuusvalvojaksi ja työskentelee tällä hetkellä arkipäivisin vartijana korkean turvallisuusluokan kohteissa. Iltaisin ja viikonloppuisin hän tekee kauneuspuolella erilaisia kuvauksia, näytöksiä ja yhteistöitä. Vaikka Mikkola asuu Tampereella, entinen kotipaikkakunta Joutsa on yhä osa hänen elämäänsä.

– Perhettäni asuu Joutsassa ja käyn heidän luonaan mahdollisimman usein, sanoo Mikkola.

Tarja Kuikka

Kuva: Matti Härö

Tagged with →