Keväästä asti suljettuna olleen Leivonmäen Teboilin tilanne ei näytä erityisen valoisalta. Huoltamon omistavan Rautpohjan Moottorikerhon puheenjohtaja Janne Rummakko kertoo, että huoltamon avaaminen ei ole näköpiirissä. Yhdistys on lähinnä pyrkinyt myymään huoltamon, mutta ostajaa ei ole toistaiseksi löytynyt.

Huoltamolta on katkaistu sähköt ja sen vuoksi myöskään polttoainepumput eivät ole toiminnassa, eikä huoltamolta siis voi ostaa polttoainetta automaateista.

– Jouduimme keväällä sulkemaan huoltamon koronavirusepidemian vuoksi. Emme ole saaneet minkäänlaisia valtion korona-avustuksia, joten emme ole voineet myöskään ylläpitää huoltamon kiinteistöä, kertoo Janne Rummakko.

Vielä kesäkuussa Rautpohjan Moottorikerhon tavoitteena oli avata huoltamo kesän aikana.

Markku Parkkonen

Tagged with →