Keski-Suomen ely-keskus korjauttaa Erkinjoen ylittävän sillan Joutsassa. Silta sijaitsee Harantiellä Pappisten kylässä. 65.000 euroa maksavan korjaustyön urakoi Savon Kuljetus Oy 1.9.–30.10. välisenä aikana. Tuona aikana tiellä liikennöivien tulee varautua puolen tunnin odotusaikoihin sillan ylityksissä.

Sillan korjausta johtaa käytännössä työmaapäällikkö Esa Hottinen Savon Kuljetukselta.

– Uusimme puukantisen sillan lautarakenteet, sillankaiteet ja tulopenkereen päällysteet. Ajoneuvot joutuvat odottamaan korkeintaan puoli tuntia kerrallaan, sillä siltaa ei suljeta kokonaan liikenteeltä remontin aikana, kertoo Hottinen.

Janne Airaksinen

Yläkuva: Keski-Suomen ely-keskus kilpailutti alkuvuodesta useiden siltojen korjaustyöt. Sen tuloksena kuvassa taustalla näkyvä Erkinjoen silta korjataan Harantiellä Pappisten kylässä.

Tagged with →