Joutsan Pommin Suvi Minkkinen otti viikonloppuna pronssia rulla-ampumahiihdon SM-kisoissa Hollolassa. Sunnuntain 12 kilometrin kisassa Minkkinen ampui kärkijoukosta parhaiten (sakot 1+1+1+0), mutta jäi hiihtovauhdissa voittaneen Mari Ederin sekä hopealle tulleen Nastasia Kinnusen taakse.

Lauantain pikakisassa Minkkinen oli neljäs (sakot 2+2), Venla Lehtosen, Nastasia Kinnusen ja Mari Ederin perässä.

– Pikamatkalla hiihto oli melko pirteän tuntuista, mutta harmi, että ampumapenkalla tuli epäonnistuminen. Sunnuntaina hiihto oli tahmean tuntuista, kisat käytiin kovassa helteessä ja se varmasti osittain painoi jo toisena päivänä. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen siihen tilanteeseen, missä nyt ollaan keskellä harjoituskautta. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti talvea, kommentoi Minkkinen.

Markku Parkkonen

Tagged with →