Poliisin viikonloppua paikkakunnalla leimasivat erinäisten varkauksien selvittäminen. Joutsan keskusta-alueelta otettiin luvatta käyttöön lukittu henkilöauto Honda Civic. Myöhemmin maanantaina auto löytyi Helsingistä poliisin toimesta.

Vastaavasti Teboil Huttulan pihasta löytyi Härmästä anastettu Volvo-henkilöauto. Jossain vaiheessa sillä oli törmäilty Nelostien kaiteisiin.

Lauantai-iltana Yhdystiellä parkissa ollut moottoripyörä anastettiin ja se löytyi myöhemmin Uimalan parkkialueelta. Muun muassa virtalukko oli rikki ja penkin alta oli revitty sähköjohtoja näkyville. Kaikki tämä viittaisi käynnistysyrityksiin.

Tähän liittyen poliisi pyytää havaintoja kahdesta noin kolmikymppisestä miehestä. Toinen heistä oli kalju, pujopartainen, ruumiinrakenteeltaan tukeva, ja vaatetuksena valkoinen paita ja mustat housut. Parin toinen osapuoli oli edellä mainittua pitempi ja pukeutunut kokonaan mustiin vaatteisiin.

Joutsa Chopper Show:n katsojaksi tullut motoristi ilmoitti, että tapahtuman aikana hänen käyttämästään kypärästä oli anastettu Scala Rider -merkkisen kypäräpuhelimen moduliosa. Kypärä oli varkauden aikana lukittuna moottoripyörään, joka oli pysäköitynä Yhdystiellä.

Tagged with →