Tammihaaran risteyksessä Nelostien tapahtui kahden henkilöauton nokkakolari noin puoli kolme tänään iltapäivällä. Onnettomuudessa toisen auton kuljettaja ja yksi matkustaja loukkaantuivat, ja heidät kuljetettiin ensihoidon yksiköllä keskussairaalaan. Loput neljä toisesta autosta tullaan viemään myös tarkastettavaksi.

Pelastuslaitos ohjaa liikennettä ja Nelostien etelään kulkeva kaista on kokonaan suljettu. Jonoja on silmänkantamattomiin, ja liikenne hidastuu pahoin jo Hartolan kohdalla. Palomestari Joonatan Partanen arvioi, että raivaustyöt päättyvät puoli viiden aikaan.

Toinen autoista oli kääntymässä Korpilahdentien suuntaan, kun pohjoisesta tullut auto ajoi sen etupuskuriin. Molemmat autot vaurioituivat törmäyksessä. Nopeudet olivat tilanteessa luokkaa 80 km/h.

Janne Airaksinen

Tagged with →