Joutsan alueella kävi viime viikolla ilmi kaksi murtoa ja yksi murron yritys. Leivonmäellä Harjulahdentiellä murtauduttiin kahteen mökkiin 11.–14.7. välisenä aikana eli toissa viikon lauantain ja viime viikon tiistain välisenä aikana. Murrot kävivät ilmi tiistaiaamuna. Toisesta mökistä oli viety televisio, kahvinkeitin ja pientä irtainta. Toisesta mökistä ei tiettävästi ollut viety mitään.

Myös Joutsan keskustassa Rantatiellä sijaitsevaan parturi-kampaamoon yritettiin murtautua viime viikolla maanantain ja tiistain välisenä yönä. Parturi-kampaamon ovea oli yritetty vääntää lukon kohdalta auki, mutta ovea ei ollut saatu auki.

Joutsan Rantatiellä tehtiin puolestaan ilkivaltaa viime lauantain vastaisena yönä. Rivitalojen pihoilta esimerkiksi vietiin kesäkukkia ja siellä rikottiin ruukkuja. Tekijöistä ei ole tällä hetkellä tietoa. Tapaus on saatettu poliisin tietoon, mutta siitä ei ole tehty varsinaista rikosilmoitusta.

Tagged with →