Poliisi mittasi viime viikolla Joutsassa muutamille autoilijoille reiluja ylinopeuksia ja tavoitti Luhangassa vahvasti päihtyneen autoilijan, jonka ajomatka päättyi ojaan.

Ojaanajo sattui Luhangassa Sysmäntiellä viime viikon keskiviikkona iltapäivällä. Auton kuljettaja, vuonna 1962 syntynyt paikkakuntalainen mies, oli niin vahvasti alkoholin vaikutuksen alaisena, ettei paikalle saapunut poliisi pystynyt tekemään tälle puhalluskoetta. Puhalluskokeen sijaan mies vietiin verikokeisiin.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Poliisi mittasi reiluja ylinopeuksia viime viikon loppupuolella Nelostiellä Joutsassa kaikkiaan kolmelle kuljettajalle. Perjantaina iltapäivällä Angesselässä kahden ohituskaistalla peräkkäin ajaneen auton nopeudeksi mitattiin satasen alueella 158 kilometriä tunnissa.

Molempien autojen kuljettajat olivat ulkopaikkakuntalaisia miehiä, toinen heistä on syntynyt vuonna 1963 ja toinen vuonna 2000. Poliisi epäilee molempia kuljettajia törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kolmas tapaus sattui varalaskupaikalla sunnuntai-iltana. Tuolloin ulkopaikkakuntalainen, vuonna 1970 syntynyt mies autoili niin ikään satasen alueella 167 kilometrin tuntivauhtia. Myös tässä tapauksessa kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.