Taidelaitos Haihatus aloitti muutama viikko sitten Musasunnuntait. Konseptissa on viikoittain eri esiintyjät ja kuuden keikkaillan sarjasta on vielä neljä edessä. Viime sunnuntaina musiikista vastasi Veijo Peso sekä Martti Servo & Napander. Rento tunnelma oli aistittavissa kesäisessä illassa, kun livemusiikista nautti vajaat 200 henkeä.

Yleisöllä oli vapaus valita paikkansa tänä kesänä rakennetun esiintymislavan edustalta, ja alue täyttyikin mukavasti piknik-porukoista viltteineen. Omat eväät oli sallittu, ja myös grilli löytyi talon puolesta eväiden lämmittämiseen. Tapahtumassa jokainen sai nauttia keikasta haluamallaan tavalla, innokkaimmat valtasivat lavan edustan muiden seuratessa keikkaa omalta piknik-viltiltään. Tilaa ja väljyyttä riitti ikärajattomassa kesäillassa, jossa kiitosta annettiin järjestäjille volyymin miellyttävästä tasosta sekä äänentoistosta.

Jonna Keihäsniemi

Martti Servon & Napanderin keikasta kesäisessä sunnuntai-illassa nautti noin vajaan 200 hengen piknik-joukko.