Lions Club Joutsa/Jousa jakoi viime viikolla avustuksia liikunta- ja urheiluseuroille. Leijonien keräämiä aktiviteettivaroja jaettiin yhteensä 3.000 euron edestä. Yhteensä kuudelle paikalliselle seuralle jaettiin 1.500 euroa, kullekin 250 euroa. Kunnan sosiaalipuolelle jaettiin 1.200 euron arvoinen avustus. Summalla jaettiin ostokortteja koronaepidemiasta kärsineille vähävaraisille lapsiperheille ja vanhuksille. Lisäksi Joutsan Pommille maksettiin vuoden 2019 markkinoiden telttavuokraa 300 euron edestä, jonka toivotaan suunnattavan nuorisotoimintaan.

Avustusten luovutustilaisuudessa puhunut klubin presidentti Heikki Kuurne toivoi, että jaetut avustukset käytetään nuorisotoiminnan tukemiseen.

– Poikkeuksellinen kevät on varmasti laittanut monet seurat ideoimaan ja kehittämään uusia toimintatapoja sekä -malleja. Jaetuilla avustuksilla pyrimme tukemaan nuoria ja harrastuksia, summaa Kuurne.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Avustusten luovutustilaisuudessa paikalla olivat vasemmalta alkaen: Heikki Kuurne (Lions Club Joutsa/Jousa), Ilari Suuronen (Flanels ry), Marko Hartonen (JoPo), Jukka Nieminen (Leivonmäen Pyry), Merja Saarela (JoSePa), Eila Kivinen (Tarmo) ja Timo Tommola (Lions Club Joutsa/Jousa). JoVoLin edustaja ei päässyt tilaisuuteen paikalle.