Kuluneen kevään aikana myös S-marketin tiloissa on tehty remonttia, pääasiassa yöaikaan. Joutsan myymälän miljöö vaihtui kokonaan S-marketin uuden konseptin mukaiseksi. Raikas ilme sekä kauan odotettu paistopiste ovat S-market Joutsan marketpäällikön Ville Nurmen mukaan otettu erittäin hyvin vastaan.

– Paistopiste saatiin käyttöön hyvään aikaan, kun poikkeusolojen vuoksi ruuan ostamisen muoto muuttui. Lounas- ja työpaikkaruokaa haettiin meiltä keväällä paljon, ja paistopisteen tuoreet tuotteet koettiin hyväksi lisäksi, summaa Nurmi.

Nurmi on ollut mukana toteuttamassa muutamia isoja remontteja S-ryhmässä. Joutsan myymälän remontti saa erityistä kiitosta sen toimivuudesta kaikilta osapuolilta.

– Tämä remontti meni erittäin mallikkaasti, ei tullut matkaan mitään mutkia tai muuta. Yhteistyö urakoitsijoiden kanssa toimi ja aikataulussa pysyttiin täydellisesti, kiittelee Nurmi.

Nyt kaikki kolme toimijaa ovat saman katon alla ja asiakkaita palveleva kokonaisuus on valmis.

Jonna Keihäsniemi

Konseptiuudistuksessa Joutsan S-Markettiin rakennettiin kauan kaivattu paistopiste. Paistopistevastaava Anu Ritvanen pyrkii yhdessä muiden työntekijöiden kanssa pitämään vitriinin valikoiman monipuolisena.

Tagged with →