Joutsan apteekki muutti viime viikolla vanhan Alkon tiloihin. Apteekkari Virpi Kortemäki kertoo muuton sekä remontin sujuneen mallikkaasti. Muuton myötä Apteekin tilat päivitettiin nykyaikaiseksi.

– Jännitti ja pelotti, että saadaanko tietoliikenneyhteydet ja kaikki atk-laitteet toimimaan. Kaiken kaikkiaan aikamoinen urakka, mutta hienosti kaikki saatiin tehtyä, kun ovet asiakkaille avattiin viime maanantaina uusissa tiloissa, kertoo Kortemäki.

Kortemäen mukaan uudessa myymälässä on mukavasti avaraa tilaa ja valikoimaa on tarkoitus laajentaa entisestään. Kortemäen mukaan myös asiakaskunnassa tulee varmasti näkymään muutoksia, ja kaikkien asiakkaiden tarpeita pyritään huomioimaan entistä paremmin.

Uskon että ohikulkijoita tulee käymään ja heillä voi olla täysin eri tarpeet kuin muulla asiakasväellä. Yritämme ottaa kaikkien toiveet huomioon ja rakentaa valikoimasta mahdollisimman monipuolisen, summaa Kortemäki.

Kortemäki antaa erityiskiitoksen uusien tilojen reseptiasioinnille. Kolmelle asiointipisteelle rakennettiin uudet ja asialliset yksilösuojat, joilla taataan kaikille asiakkaille turvallinen asiointi. Uusien tilojen myötä myös palvelupuolta lisätään.

– Otamme käyttöön noutoautomaatin, joka palvelee asiakkaita esimerkiksi silloin, kun apteekki on muuten kiinni. Lisäksi lääkejätekeräyspiste otetaan lähiaikoina käyttöön. Verkkoapteekkipalvelua puolestaan käynnistellään hiljalleen, summaa Kortemäki.

Poikkeusolojen päätyttyä myös aukioloajat palautuivat normaaliin arkipäivien osalta. Lisäksi lauantaille lisättiin yksi tunti lisää iltapäivään.

Jonna Keihäsniemi

Apteekkari Virpi Kortemäki on erityisen tyytyväinen uusiin reseptitoimituspisteisiin.

Tagged with →