Joutsan Alkon remontti valmistui ja myymälä otti käyttöön uudet tilansa viime viikolla. Alkon palvelupäällikkö Sini Lahti kertoo remontin sekä muuttoprojektin sujuneen kokonaisuudessaan hyvin ja aikataulussa.

Muuton myötä Alkossa tehtiin muutamia uudistuksia, suurimpana muutoksena lähimyymälä sai Alkon uuden konseptin mukaisen ketjuilmeen. Myymälän koko hieman pienentyi, kaikki kalusteet ja kassat vaihdettiin sekä valaistus muutettiin energiatehokkaaksi. Sekä yleisvalaistus että kohdevalot ovat led-valaisimia, joten koko Alkon valaistus on toteutettu energiaystävällisesti. Myymälätilan valaistuksen voimakkuutta voidaan säätää halutulle tasolle. Varastossa ja sosiaalitiloissa valaistusta puolestaan ohjataan tutkalla ja valaistus sammuu, kun henkilö poistuu tilasta. Alkon periaatteena on kierrättää kunnossa olevia kalusteita mahdollisimman pitkälle, joten kaikki hyödynnettävissä oleva hyödynnettiin mm. osiksi muihin myymälöihin ja varastotiloihin.

 – Joutsa sai keskustaansa uuden ajan huippuilmeen myymälän. Huoneisto on kompakti, etäisyydet sekä asiakkaiden että henkilökunnan kannalta saatiin toimivammaksi. Tuotemaailma saatiin paremmin vastaamaan asiakkaiden kysyntää. Uudessa hienossa myymälässä henkilöstömme on ilo palvella asiakkaita ja kuunnella heidän toiveitaan. Joutsan myymälä toivottaa entiset ja uudet asiakkaat tutustumaan uuteen myymälään, Lahti tiivistää.

Uusissa tiloissa näkyy myös toimenpiteitä, joita on tehty koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

 – Koronatilanteen johdosta myös Joutsan myymälässä on kassoilla pleksisuojat ja turvaväleistä muistuttavat infot. Henkilöstömme voi halutessaan käyttää myös joko kasvomaskia tai kasvovisiiriä, kertoo Lahti.

Jonna Keihäsniemi

Yläkuva: Myyjä Mirka Pölkki asetteli uuden myymälän hyllylle kevään juhliin kuohuviinejä.

Tagged with →