Suomen Palloliitto on tehnyt päätökset koronavirusepidemian vuoksi kesken jääneiden Futsal-sarjojen sijoituksista. JoSePan joukkue pelasi menneellä kaudella miesten Futsal-liigassa.

Futsal-liigan sarjasijoitukset vahvistettiin ja tulevan kauden sarjajärjestelmät päätettiin sillä periaatteella, että vain ne seurat putoavat, joiden putoaminen oli varmistunut sarjan keskeytyshetkellä. Nousut ylempään sarjaan määritellään keskeytyshetken tilanteen mukaan.

Näin ollen futsalkauden 2019–2020 päätteeksi miesten ja naisten Futsal-liigoista ei pudoteta yhtään joukkuetta alemmalle sarjatasolle. Joukkuemäärä miesten Futsal-liigassa 2020–2021 on 14 ja naisten Futsal-liigassa 12.

Tarkemmat sarjajärjestelmät niin Futsal-liigoissa kuin muissa futsalin valtakunnallisissa sarjoissa vahvistetaan toukokuun 2020 aikana.

Markku Parkkonen

Tagged with →