Poliisi kirjasi toissa viikon perjantaina iltapäivällä Leivonmäellä tukun rikosepäilyjä ulkopaikkakuntalaiselle miehelle. Mies autoili Leivonmäellä Nelostiellä poliisia vastaan 157 kilometrin tuntinopeudella ja poliisin käännyttyä tämän perään pakeni Poikkitielle, jossa poliisi lopulta tapasi miehen autoineen.

Mies puhallutettiin, mutta puhallustesti osoitti nollaa. Sen sijaan huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kävi myös ilmi, että miehen autossa oli väärät rekisterikilvet ja ettei autosta ollut tehty omistajanvaihdoksen yhteydessä luovutusilmoitusta rekisteritietoihin.

Vuonna 1986 syntynyttä miestä epäillään tapauksen johdosta törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Lisäksi miehelle kirjattiin kaksi ajoneuvorikkomusta.