Kouluruoka on tärkeä osa perusopetusta ja Joutsassa myös lukiokoulutusta. Vaikka kunnilla ei ole poikkeusoloissa velvoitetta kouluruokailun järjestämiseen, halutaan nyt kartoittaa ne oppilaat ja opiskelijat, joilla on erityisiä syitä saada kouluruokailumahdollisuus etäopiskelussa ollessakin. Tällaisia syitä ovat esimerkiksi perheen tai opiskelijan taloudellinen tilanne tai muut perustellut syyt.

Kouluruokailumahdollisuutta ei järjestetä koululla epidemian leviämisen estämiseksi. Ateriapalvelu toteutetaan jäähdytettyjä aterioita jakamalla. Toimitukseen kuuluvat normaaliin kouluruokaan sisältyvät ateriat lisukkeineen (mahdollisesti myös leipä).

Kun Joutsan kunta saa tietoa tarpeesta, päätetään jakelusta käytännössä. Aterioita voidaan toimittaa tarpeesta riippuen joko päivittäin tai kahden päivän välein.

llmoitus kouluaterian tarpeesta perusteluineen tulee tehdä perhetyöntekijälle soittamalla numeroon 040 619 6541 (klo 9-15 arkisin) tai Wilmassa henkilölle Tiina Merima. Perhetyöntekijä kertoo lisää käytännön järjestelyistä. Tämä tiedote lähetetään huoltajille Wilman kautta.

Tagged with →