Henkilöauto suistui tieltä penkkaan Hirvensalmentiellä Joutsan Mesiänmäessä viime sunnuntai-iltana puoli viiden maissa. Autossa oli onnettomuushetkellä neljä henkilöä. Heistä kukaan ei loukkaantunut.

Samana iltana noin tuntia myöhemmin Luhangassa kaksi autoa suistui kohtaamistilanteessa ulos Luhangantieltä. Molempien autojen kuljettajat olivat väistäneet toisiaan kohtaamistilanteessa ja autot olivat sen seurauksena ajautuneet tieltä ulos. Onnettomuudessa ei tiettävästi loukkaantunut kukaan.

Runsas vuorokausi myöhemmin maanantai-iltana poliisi kirjasi rattijuopumusepäilyn vuonna 1953 syntyneelle luhankalaismiehelle, jonka epäillään autoilleen kotipaikkakunnallaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Miehelle ajon jälkeen tehdyn puhalluskokeen tulos oli 0,49 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa eli yli rattijuopumusrajan.

Tagged with →