Viikonloppuna käytiin lähes 500 urheilijan voimin kaksipäiväiset Hipposhallit Jyväskylässä. Lauantaina 1.2. Olivia Fagerholm hyppäsi kolmiloikkaa jääden vain sentin kahden viikon takaisesta ennätystuloksestaan. Tällä kertaa paras hyppy kantoi 7,99 jolla tuli 13-vuotiaiden tyttöjen kisassa sija 12.

Sunnuntaina mukana olivat Veera Reponen, Luukas Kemppainen sekä Valtteri Virtanen. Kaikilla matkana oli 60 m pikapyrähdys. Veera juoksi oman eränsä ja koko kilpailun voittoon sarjassa T15. Uusi ennätysaika on kisan jälkeen 8,11 ja tällä ajalla hän sijoittuu tällä hetkellä ikäluokkansa (tytöt 14 vuotta) maan hallitilastossa kolmanneksi.

P15 -sarjassa juoksivat Luukas ja Valtteri. Luukas voitti kisan ajalla 7,75. Valtteri oli erän kolmonen ennätysajallaan 8,01. Ykköserän Valtteri Hirvonen oli tällä kertaa Valttereista parempi ja vei pronssin ajalla 7,99. Kakkoseksi poikien väliin ehti JKU:n Lauri Liljavirta.

Mika Sirkka

Hipposhallit-kisan sunnuntain 2.2. pikamenijät vasemmalta Veera Reponen, Luukas Kemppainen ja Valtteri Virtanen. (Kuva Liisa Alfthan).

YLÄKUVASSA: Pommin urheilijoilla on ollut menestyksekäs talven hallikausi.  Juoksijoita Tampereella Pirkkahallit-kisoissa 26.1. vasemmalta: Veera Reponen, Anniina Haapala, Benedict Seppälä sekä Valtteri Virtanen. (Kuva Mika Sirkka).

Tagged with →