Joutsan ja Luhangan vuoden 2019 liikuntateot palkittiin perjantaina Keski-Suomen Urheilugaalassa Jyväskylässä yhdessä muiden keskisuomalaisten kuntien viime vuoden liikuntatekojen kanssa. Joutsasta palkittiin vapaamuotoinen maastopyöräilyryhmä Joutsa MTB ja Luhangasta Tammijärven Tammi ry:n seuratoiminta.

Keski-Suomen Urheilugaalassa palkittiin kuntien liikuntatekojen ohella vuoden 2019 keskisuomalainen urheilija sekä muita viime vuonna urheilun ja liikunnan sektorilla kunnostautuneita henkilöitä ja urheiluseuroja. Keskisuomalaista urheilu- ja liikuntakulttuurin osaamista esille nostava gaala kokosi yhteen maakunnan urheilijat, asiantuntijat ja päätöksentekijät.

Tarja Kuikka

Kuvassa Tammijärven Tammi ry:n puheenjohtaja Arto Kaukonen ja seuran sihteeri Heli Solatie. Kuva: Harri Kapustamäki