Joutsan kunta tilaa Möykky- ja Selkäsaaren retkisatamien huollon Suonteella vuosiksi 2020–2021 Väylätiimi Oy:ltä hintaan 995 euroa per vuosi.

Vuosihintaan sisältyy kaksi käyntikertaa vuodessa. Ensimmäinen käyntikerta on väylätöiden yhteydessä ja toinen käyntikerta lokakuussa. Huoltoon kuuluu yleinen siisteys, haravointi, roskien keräys, sataman kuntokartoitus raportointineen, roskisten tyhjennys, käymälöiden siisteys ja tyhjennys tarpeen mukaan.

Lisäksi pakettiin kuuluu huussikuiviketta säkki (50ltr) per vuosi ja satama sekä vessapaperia 12 rullaa samalla periaatteella. Käyntikertahintaan eivät sisälly polttopuut tai korjaustyöt. Polttopuiden rahti saareen töineen puineen talvella maksaa erillistoimituksena 220 e/motti ranka, kertatoimituksen minimi kuusi mottia.

Lisätöinä laskutettavien rakennus- ja kunnossapitotöiden tuntiveloitus on 40 euroa per tunti/mies ja työvene nosturilla satasen tunti kuljettajineen.

Janne Airaksinen