LC Joutsa/Jousan Ladyt lahjoittivat viime vuoden loppupuolella Palvelukeskus Jousen intervallihuoneeseen taulutelevision ja sen kanssa käytettävän, senioreille sopivan helppokäyttöisen kaukosäätimen. Intervallihuone on palvelukeskuksen lyhytaikaiseen asumiseen tarkoitettu huone, jossa esimerkiksi omaishoidettava voi olla omaishoitajansa loman aikana.

LC Joutsa/Jousan Ladyt tekevät vuosittain lahjoituksia erilaisiin paikallisiin kohteisiin. Viime vuosina lahjoituksiin ovat kuuluneet muun muassa Joutsan neuvolaan hankittu info-televisio ja yhtenäiskoulun yläkoululaisille kustannettu, koulukiusaamista käsittelevä Jyväskylän kaupunginteatterin esitys. Lahjoitukset kustannetaan Jousan markkinoiden kahvila- ja arpajaistuotoilla.

Tarja Kuikka

Lahjoituksena saatu televisio on Palvelukeskus Jousessa jo paikoillaan ja käytössä. Kuvassa vasemmalta Palvelukeskus Jousen sairaanhoitaja Pasi Rutanen, perushoitaja Satu Onali, lähihoitaja Maiju Hirvimäki sekä LC Joutsa/Jousan Ladyista Heli Kuurne, Ulla Tommola ja Enni Taskila.