Valtakunnallinen fysioterapiaketju Fysios on ostanut Joutsan Fysiopisteen liiketoiminnan ja Fysiopiste liittyy osaksi Fysios-ketjua. Vuonna 2014 perustetun Joutsan Fysiopisteen yrittäjinä ovat toimineet Tuuli Lavia-Miettinen (kuvassa vas.) ja Joni Satta (kuvassa oik.). Yritys työllistää yhteensä neljä fysioterapeuttia ja he jatkavat toimintaa Fysios-ketjun palveluksessa.

– On hienoa päästä osaksi vahvaa tiimiä. Saamme kehittää yritystä ja omaa ammattitaitoamme, jotta voimme palvella asiakkaita entistä paremmin jatkossakin. Fysioksen eri alojen ammattilaiset tuovat uutta kulmaa fysioterapiapalvelun tuotteistamiseen ja markkinointiin, kommentoivat Lavia-Miettinen ja Satta.

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu yli 80 toimipistettä yli 40 paikkakunnalla. Ketju työllistää yli 500 ammattilaista. Yrityksen pääomistaja on kotimainen pääomasijoittaja Vaaka Partners.

Markku Parkkonen