Joutsalaislähtöinen Veli-Matti Räsänen hiihti lauantaina 11.1. FIS-hiihdoissa Jyväskylän Laajavuoressa. Hiihtomatkana oli 15 km väliaikalähdöllä. Räsänen sijoittui toiseksi 25 hiihtäjän joukossa.

– Tasaisen hyvää menoa on ollut viimeisissä kisoissa tuloksellisesti. Laajavuoren kilpailussa keskivaiheilla oli vaikea hetki, mikä usein tulee 15 km kisoissa. Siinä jäin hetkellisesti aika paljon, mutta oivan loppuvedon sekä peesin avulla pystyin kääntämään kurssin ja nousemaan sekuntikamppailussa lopulta toiseksi. Tuntemuksiltaan hiihdosta uupui tietynlainen huippulyönti, mutta perusvauhti vaikuttaa olevan hyvällä tasolla tällä hetkellä, kommentoi Räsänen.

Seuraavaksi Räsäsen ohjelmassa on 14.–15.1. Hiihdon Suomen Cup Vantaalla.

– Tämän jälkeen suunnitelmissa on hiihtää sunnuntaina 19.1. Dolomitenlauf massahiihtokilpailu Itävallassa ja viikon päästä siitä su 26.1. Visma Ski Classics osakilpailussa Marcialongassa Italiassa. Toivotaan, että kaikki sujuu suunnitellusti ja pystytään hiihtämään kisat läpi hyvällä tasolla.

Markku Parkkonen

Tagged with →