Myllytien kentälle tehtävän pysäköintialueen maanrakennustyöt alkavat maanantaina 13.01.2020 alueen osittaisella aitaamisella. Pysäköintialueelle rakennetaan 60 sähkötolpallista paikkaa sekä uusi valaistus.

Työt tehdään kahdessa vaiheessa. Ensin rakennetaan Myllytien puoleinen alue (eteläpuoli) ja lopuksi hautausmaan puoleinen alue (pohjoispuoli). Rakentamisen aikana vanhasta pysäköintialueesta on noin puolet käytössä.

Töiden arvioitu kesto on noin kolme kuukautta. Asvaltointi tehdään myöhemmin keväällä. Urakoitsijana toimii Kotimäki Yhtiöt Oy ja sähkötöiden toteutuksesta vastaa Ansioniemen Sähkö Oy.

Janne Airaksinen

Yläkuva: Myllytien kenttä rakennetaan kunnollisesti pysäköintialueeksi kevään aikana. Se on ollut jo siinä käytössä uuden sote-keskuksen rakennustöiden vuoksi, mutta esimerkiksi märkä sää tuo alueelle paljon lätäkköä ja mutaa, ja pakkasten tultua myös jäätä.

Tagged with →