Joutsalaislähtöinen Veli-Matti Räsänen kilpaili viikonloppuna FIS-hiihdoissa Keuruulla. Matkoina olivat lauantaina 4.1. vapaan sprintti ja sunnuntaina 5.1. perinteisen 10 km. Räsänen sijoittui molempina päivinä viidenneksi.

– Lauantain sprintissä kärjen taso oli kovaa luokkaa ja olen erittäin tyytyväinen, että pääsin finaaliin asti. Pitkästä aikaa oli oikeasti hauskaa hiihtää kilpaa vapaalla. Vapaa kun on ollut selkeästi heikompi tyyli itselle.

– Sunnuntain kilpailussa edellispäivän sprintti painoikin kintereissä melko paljon ja hiihto oli väsyneen oloista. Siitä huolimatta vauhti riitti viidenteen sijaan vauhdikkaassa ja tasokkaassa kilpailussa. Olen tyytyväinen sijoitukseen ja erityisesti siihen, että pystyin tekemään tuloksellisesti kiitettävän suorituksen vauhdikkaalla radalla, vaikka hiihto tuntui raskaalle heti startista alkaen, kertoi Räsänen.

Seuraavaksi Räsänen kilpailee Jyväskylän FIS-hiihdoissa ensi viikonloppuna.

Markku Parkkonen

Tagged with →