SYYSKUU: Kesän päätteeksi useammallakin kylällä vietettiin venetsialaisia. Leivonmäkiset kokoontuivat polttamaan kokkoa Kangaslammen rannalle. Samalla kokosta saivat nauttia myös Nelostien kulkijat. Kuva: Markku Parkkonen.

LOKAKUU: Leivonmäellä järjestetyssä Halloween Hike -kuntoilutapahtumassa liikuttiin kävellen, juosten tai pyöräillen muun muassa kansallispuiston poluilla. Matkoja tapahtumassa tarjolla oli 30 ja 160 kilometrin väliltä. Kuva: Janne Airaksinen.

MARRASKUU: Mikkelin piispa Seppo Häkkinen (2. oik.) kävi jättämässä jäähyväiset Joutsan seurakunnalle, joka siirtyi vuoden 2020 alussa Lapuan hiippakuntaan. Kuvassa myös Joutsan seurakunnan papit seurakuntapastori Harri Hautala (vas.), kappalainen Annukka Nuto ja kirkkoherra Tuula Leppämäki. Kuva: Markku Parkkonen.

JOULUKUU: Luhangan Joulupolkutapahtumassa oltiin joulutunnelmissa, vaikka sää ei vielä kovin jouluinen ollutkaan. Joulupukki kaappasi mukaansa paikallislehden potrettiin Asta Virtasen. Kuva: Janne Airaksinen.

Tagged with →