TOUKOKUU: Puulan seutuopiston kevätjuhla Leivonmäen Kurkiauran koululla polkaistiin näyttävästi käyntiin opiston viulistien pelimannikulkueella. Kuva: Markku Parkkonen.

KESÄKUU: Kolmannen kerran suurelle yleisölle järjetetty Luhangan Lärvit on vakiinnuttanut asemansa seudun kesätapahtumien joukossa. Kuvassa Lärvien alkuiltapäivän yleisöä Vanhosten tilan pihapiirissä. Kuva: Jonna Keihäsniemi.

HEINÄKUU: Heinäkuussa pelattiin Leivonmäen Peurasuolla suosählyn suomenmestaruuskisat jo 21. kerran. Pelaajia ja katsojia oli paikalla 30 asteen helteestä huolimatta kiitettävästi. Kuva: Milla Ristikangas.

ELOKUU: Joutsan Pankkiaukiolla järjestettiin ensimmäinen nykymuotoinen Joutorock-konsertti. Pääesiintyjänä onnistuneen illan päätti Eppu Normaali. Yleisöä oli yli 2.500 henkeä. Kuva: Markku Parkkonen.

Tagged with →