TAMMIKUU: Joutsan kirkonkylän kyläkuvaan vuosikymmeniä kuulunut omakotitalo Länsitiellä tuhoutui korjauskelvottomaan kuntoon vuoden alkupäivinä sattuneessa tulipalossa. Myöhemmin talon palaneet jäänteet purettiin. Kuva: Janne Airaksinen.

HELMIKUU: Koulujen vuodenkiertoon kuuluvat olennaisena huippukohtana penkkarit. Joutsan kevään 2019 abit olivat ottaneet ideoita pukeutumiseensa muun muassa supersankarien maailmasta sekä kouluelämään sopivasti myös liitukaudelta. Kuva: Janne Airaksinen.

MAALISKUU: Joutsan lumikissojen kelkkasafari on vuosi vuodelta suositumpi. Maaliskuun alussa ajetulle safarille osallistui noin sata kelkkailijaa, joista valtaosa ajoi koko 140 kilometrin reitin. Kuva: Tarja Kuikka.

HUHTIKUU: Viime keväänä kansalaiset pääsivät äänestämään eduskuntavaaleissa. Joutsan Seudun vaalipaneeliin Karoliinan Kestikievarissa osallistuivat Tuomas Kurttila (vas., sd.), Sari Hovila (kesk.), Hannele Vestola (vihr.), Aki Virtaniemi (kok.), Saku Kaistinen (ps.) ja Marika Visakorpi (kd.). Kuva: Janne Airaksinen.

Tagged with →