Joutsan poliisi selvittelee parhaillaan viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä joutsalaisravintolassa sattunutta tapausta, jonka pohjalta kirjattiin kaksi rikosilmoitusta eli epäily seksuaalisesta ahdistelusta ja epäily lievästä pahoinpitelystä.

Tapaus sai alkunsa ravintolan tanssilattialta, jossa joutsalaismiehen epäillään ahdistelleen seksuaalisesti niin ikään paikkakuntalaista naista. Epäilty lievä pahoinpitely liittyy puolestaan ahdistelun keskeyttämiseen ja selvittelyyn ja tältä osin epäiltynä ovat edellä mainittu nainen ja eräs toinen joutsalaismies.

Poliisi tutkii siis tapausta parhaillaan. Poliisin mukaan vastaavissa tapauksissa ei välttämättä tarvitse mennä käräjille, vaan tapauksia voidaan sovitella, vaikka rikosta epäilläänkin. Sopiminen on mahdollista, jos osapuolet ovat valmiita siihen ja jos kyseessä on asianomistajarikos.