Luhangan Ampujat piti syyskokouksen Joutsan liikuntahallilla perjantaina 22.11. Seuran puheenjohtajana jatkaa Ahti Weijo ja johtokuntaan kuuluvat Markku Olkkonen, Antti Pahalahti, Eero Sievänen, Noora Leppäketo, Juha Järvinen, Ville Häyrinen ja Jari Lämsä. Ensi vuoden toiminnan painopiste on jatkaa Laidonkankaan ampumaradan kehittämistä kunnostamalla haulikko-, villikarju- ja 50 metrin ratoja. Lisäksi practical-rata on tarkoitus saada valmiiksi.

Kilpailuja Laidonkankaalla on ensi vuonnakin tulossa useita eri lajeissa ja seura päätti hakea myös Keski-Suomen aluemestaruuskisoja järjestettäväkseen. Vaikka aktiivisten kilpailijoiden määrä on vähentynyt, niin innokkaita toimijoita kuitenkin löytyy kisojen järjestämiseen ja ammunnan harrastamiseen.

Vuoden Ampujaksi valittiin Antti Weijo, jonka saavutuksia kuluvalta vuodelta ovat 3 x SM-kultaa, 4 SM-hopeaa ja iso joukko muita mitaleita koko Suomen ja Keski-Suomen alueen kisoista.

Janne Airaksinen

Yläkuva: Luhangan Ampujien syyskokouksessa palkittiin Antti Weijo.

Tagged with →