SoVo mätti pesäpallolukemat kotonaan Futsal-liigan ottelussa JoSePaa vastaan. Melko yksipuolisessa näytöksessä maalit menivät kotijoukkueelle 12–2 (6–1).

SoVo rokotti JoSePaa heti ensimmäisestä vaihdosta siirtyen 1–0 johtoon asettaen alkutahdit koko ottelun kululle. SoVon vikkeläjalkaiset ja hyvällä asenteella läpi ottelun liikkeellä olleet pelaajat aiheuttivat jatkuvasti ongelmia JoSePan maalille, eikä vieraiden pakka pysynyt totutun tiiviinä kuin ajoittain.

SoVo teki maaleja JoSePan huolimattomuusvirheistä sekä myös pelkällä yksilötaidolla. Ensimmäisen puoliajan ainut JoSePan maali syntyi vapaapotkukuvion päätteeksi, kun Otto Piili tykitti pallon riman kautta maaliin. Tauolle siirryttiin 6–1 lukemissa.

Toisen puoliajan agenda oli JoSePalla selvä, pelin pitää parantua ihan tulevienkin pelien kannalta katsottuna.  Toinen puoliaika olikin jo hieman parempaa peliä, mutta takaisin peliin ei JoSePa päässyt missään vaiheessa. Tutut nimet Xhevdet Gela, Gezim Voca, Arber Istrefi, Moshtagh Yaghoubi, Mergim Bushi ja Valdrin Rashica olivat pelipäällä ja tekivätkin useamman näyttävän maalin.

Tasaisen vauhdin taulukko piti SoVolla loppuun asti, toinenkin jakso päättyi 6–1.  Loppulukemat 12–2 tekivät hallaa myös JoSePan tähän asti hyvänä olleelle maalierolle.

JoSePan kannalta positiiviset asiat on nopeasti lueteltu. Otto Piilin hurja työmäärä toi viimein palkinnon maalin muodossa. Matias Paappasen maaliputki jatkui ja Tuukka Korhonen teki debyyttinsä Futsal-Liigassa.

JoSePalle parin viikon tauko tulee hyvään saumaan, nyt voi hetken miettiä tehtyjä syntejä ja valmistautua näin joulun alla tekemään parannus. Parin viikon päästä on edessä Play-offien kannalta hyvin tärkeä ottelu PP-70 vastaan vieraskentällä.

Petri Hentinen

Tagged with →