Joutsan kunta on hakenut uutta asumispalvelujen ja hoitotyön esimiestä vanhuspalveluihin. Virka tuli avoimeksi tehtävää aikaisemmin hoitaneen Terhi Kallion irtisanouduttua.

Virkaa haki yhteensä kuusi henkilöä määräaikaan mennessä, ja heistä haastatteluun kutsuttiin neljä. Asumispalvelujen- ja hoitotyön esimiehen virkaa hakivat: Anna Lipstok, sairaanhoitaja, synt. 1978, Hollola, Tanja Venäläinen, yhteiskuntatieteiden maisteri, sairaanhoitaja, synt. 1977, Jyväskylä, Suvi Helkala, sairaanhoitaja, synt. 1989, Kouvola, Sanna Niskanen, terveystieteiden maisteri, synt. 1970, Juva, Helena Ilomäki, terveyshallintotieteen maisteri, sairaanhoitaja, synt. 1959, Jyväskylä ja Johanna Romppanen, terveystieteiden maisteri, sairaanhoitaja, synt. 1967, Hartola.

Haastatteluun 25.11. on kutsuttu Venäläinen, Niskanen, Ilomäki ja Romppanen. Työ alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan.

Valittavan henkilön tehtäviin kuuluu muun muassa asumispalveluiden hallintoon kuuluvien asioiden valmistelu, vastaaminen vastuualueen taloudesta, henkilöstöstä sekä toimintojen kehittämisestä ja muutosprosessien läpiviemisestä. Hän toimii keskijohdon esimiestehtävissä.

Kunta toivoo valittavalta vahvaa alan sekä kunnallishallinnon työkokemusta ja muun muassa vahvaa osaamista ostopalveluista sekä tuntemusta eri toimintakykymittareista. Hakijalta edellytetään valmiuksia sektorirajat ylittävään yhteistyöhön ja yhteistyöverkostoja.

Janne Airaksinen