Postin lakon aikana Joutsan Seutu jaetaan erityisjärjestelyin suurimmalle osalle tilaajistamme Joutsassa ja Luhangassa. Alueen asukkaiden kannattaakin käydä tarkistamassa oma postilaatikko keskiviikkoiltaisin myös lakon aikana.

Joutsan Seutu korostaa, että jakelun onnistumisen varmistamiseksi olisi kaikissa postilaatikoissa oltava postinsaajan nimi.

Joutsan Seutu jaetaan Postin lakon aikana normaalisti varhaisjakelualueella Joutsan kirkonkylällä. Tämän lisäksi lehti jaetaan erityisjärjestelyin pääosalle Joutsan ja Luhangan alueen tilaajista.

Lisäksi tilaajamme voivat käydä noutamassa puuttuvan lehden numeron jakelupisteistä K-Supermarket Joutsasta, S-Market Joutsasta, Luhangan Kyläkaupasta, Leivonmäen Hyvän mielen kyläkaupasta tai Joutsan Seudun konttorilta.

Postin lakon vuoksi Joutsan Seudun näköislehti on lakkoviikkoina kaikkien vapaasti luettavissa. Lehteä voivat siis lukea sähköisesti kaikki tilaajamme, myös ne, jotka eivät ole aktivoineet paperilehden tilaukseen kuuluvaa Joutsan Seudun digitilausta.

Viikon 46 näköislehteä pääset lukemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Markku Parkkonen