Pääurakoitsija Insinöörityö Hentinen Oy ja tilaaja Joutsan kunta tiedottavat Joutsan sote-keskuksen työmaan etenemisestä säännöllisesti. Tuoreimman tiedon mukaan nyt käytössä olevan terveyskeskuksen sisäänkäynnin eteen tehdään lisää parkkipaikkoja neljä kappaletta.

Kaksi paikkaa tulee lisää invapysäköintiä varten, eli niiden paikkojen määrä kasvaa neljään ja kaksi paikkaa tulee saattopaikoiksi 15 minuutin pysäköintiä varten. Uudet parkkipaikat saadaan käyttöön lähiviikkoina.

Kunnan puolesta muistutetaan, että terveyskeskuksen sisäänkäynnin edustalla saa pysäköidä ainoastaan inva-luvalla. Saattoliikenne saa käydä ovella, mutta liikenteen sujuvuuden takaamiseksi pysäköintiin käytetään Myllytien toisella puolella olevaa kenttää.

Työmaalla on tällä hetkellä käynnissä vss-tilan muotitus ja valu, sisäpuolen täyttötyöt ja seinäelementtien asennustyöt. Seuraavat työvaiheet tulevat olemaan Delta-palkkien ja ontelolaattojen asennus, lattiaeristeiden asennus ja sääsuojan asennus.

Pääurakoitsijan mukaan työmaa etenee suunnitellun mukaisesti ilman suurempia yllätyksiä. Työturvallisuutta korostetaan muistuttamalla, että aidatulle työmaa-alueelle ei saa mennä missään tilanteessa. Jos jostain syystä työmaa-alueelle on tarvetta päästä, tapahtuu se vain työnjohdon luvalla ja valvonnassa.

Pyörätie työmaan kohdalla siirtyy kadun toiselle puolelle maanantaina 4.11. Kaivuutöiden aikana työmaa voi aiheuttaa pölyämistä ja melua, joiden aiheuttamaa haittaa pyritään minimoimaan.

Janne Airaksinen

Yläkuva: Uudet parkkipaikat tehdään lähiviikkoina tälle alueelle. Kunnan puolesta muistutetaan, että terveyskeskuksen sisäänkäynnin edustalla saa pysäköidä ainoastaan inva-luvalla.

Pyörätie työmaan kohdalla siirtyy kadun toiselle puolelle maanantaina 4.11.