Joutsassa on käynyt lähiviikkoina ilmi muutamia murtoja. Temiseväntiellä sijaitsevaan kesämökkiin murtauduttiin 10.-14. lokakuuta välisenä aikana. Sisälle mökkiin oli päästy rikkomalla ensin mökin terassin ikkuna, avaamalla rikkonaisen ikkunan kautta terassin ovi ja terassille pääsyn jälkeen vääntämällä mökin etuovi oven ja karmin välistä auki.

Mökin saunan puolelta oli anastettu Minkota-merkkinen sähköperämoottori. Tekijää tai tekijöitä epäillään varkaudesta. Mahdolliset havainnot tapauksesta voi ilmoittaa Joutsan poliisille.

Koiravuoressa sijaitsevaan korjaamoon murtauduttiin viime torstain ja perjantain välisenä yönä. Murtautuja vei mukanaan korjaamon kassassa olleet rahat sekä kannettavan tietokoneen. Tekijöistä ei ole tässäkään tapauksessa tietoa. Myös tämä tapaus kirjattiin varkausepäilynä.

Myös Kangasniementiellä sijaitsevassa talossa vieraili viime keskiviikkona aamupäivällä luvattomilla asioilla ollut kulkija. Talon asukas oli jättänyt aamulla poistuessaan ulko-oven lukitsematta sen vuoksi, että nuohooja oli tulossa käymään. Asukas palasi aamupäivällä ja palatessaan näki punaisen, rekisterikilvessä MOF- tai MUF-alkuisen Nissan Almeran poistuvan talonsa pihasta.

Myöhemmin talossa huomattiin, että lasikaapissa esillä olevat antiikkiset Arabian astiat olivat eri lailla kuin yleensä. Asiaa tutkiessa oli huomattu, että astioiden joukosta puuttui 850 euron arvoinen papukaijakannu. Myös tähän varkautena kirjattuun tapaukseen liittyvät mahdolliset havainnot voi ilmoittaa Joutsan poliisille.

Tagged with →