Joutsan Tarmon judokat ottivat hopeaa ja pronssia

Joutsan Tarmon judokat ottivat hopeaa ja pronssia judon Samurai Cup 3 -kilpailuista lauantaina Rovaniemeltä. Helmi Hutri otteli tytöt alle 15 alle 57 kilon sarjassa hopealle. Ensimmäisessä ottelussa Hutri voitti ipponilla Meidokanin Jonna Helinin. Toisessa ottelussa tuli tappio venäjän Angelina Asafovalle.

Kolmas ottelu päättyi Hutrinvoittoon Rovaniemen Koyaman Emilia Kantolasta. Neljännessä ottelussa hän voitti myös kotiseuran tytön eli Koyaman Saana Hiltusen. Näin Helmi Hutri sai hopeaa.

Joutsan Tarmon toinen kilpailija Konsta Juntunen otteli poikien alle 18 vuotta alle 55-kiloisten sarjassa pronssille. Ensimmäisessä ottelussa Juntunen hävisi Tampereen Judon Mikke Mäkelälle. Toisessa ottelussa häbn voitti Keravan Bodonoksen Jimi Kosusen.

Kolmas ottelu oli semifinaali, jossa Juntunen hävisi Mikkelin judon Jesperi Taavitsaiselle, joten Konsta Juntuselle näin pronssia. Kummatkin ottelijat Rovaniemelle viikoksi yläkoululeirille.

Tuomo Rantanen

Tagged with →