Autoasi Joutsa -huoltamoa pyörittävä JS Korjauspalvelu Oy laajentaa toimintaansa Jyväskylään. Yritys on tehnyt esisopimuksen Jyväskylässä toimivan autokorjaamon ostamisesta ja toiminta siirtyy joutsalaisyrityksen käsiin marraskuun puolivälissä.

Jyväskylästä ostettava korjaamo työllistää tällä hetkellä kolme henkilöä ja henkilökuntaa tullaan lisäämään lähitulevaisuudessa. Kaupan myötä JS Korjauspalvelun toimitusjohtaja Joonas Soilu (kuvassa vas.) siirtyy pääosin työskentelemään Jyväskylän toimipisteelle. Autoasi Joutsan korjaamopäällikkönä toimii jatkossa Pekka Muinonen (kuvassa oik.) , joka on työskennellyt yrityksessä yrityksen aloituksesta lähtien. Joutsan korjaamon henkilöstömäärä tulee laajentumisen jälkeen olemaan kuusi henkeä, kun Soilu jää pois vahvuudesta.

Autoasi Joutsa sai toissa viikonloppuna merkittävän huomionosoituksen, kun se palkittiin ketjun parhaana huoltamona Vuoden Autoasi -palkinnolla Helsingin Kalastajatorpalla pidetyssä ketjupäivien juhlagaalassa. Palkitseminen perustuu tarkkaan toiminnan laadun tarkasteluun. Ketju muun muassa lähettää huoltamoilleen kerran tai pari kertaa vuodessa testiauton huoltoon.

– Olemme vahvasti panostaneet yrityksemme toimintaan alusta asti. Kun Autoasi-ketjukorjaamoita on lähes kaksi sataa Suomessa, niin onhan se mukavaa, kun palkinto tuli tällaiselle pienelle paikkakunnalle, toteaa Joonas Soilu.

Soilu korostaa, että palkinnosta kuuluu kunnia koko henkilökunnalle, joka on jatkuvasti kouluttautunut ja kehittänyt toimintaa.

– Meillä on tällaiseksi yritykseksi poikkeuksellisen monipuolista toimintaa, muun muassa kaasuautojen muuntotöitä tai tuulilasitöitä. Lisäksi meillä on huomattavan paljon hyviä yhteistyökumppaneita, kertoo Soilu.

JS Korjauspalvelu Oy:n omistavat puoliksi Joonas Soilu ja Jouni Sievänen. Sievänen toimii yhteistyössä Autoasi Joutsan kanssa, mutta ei ole varsinaisesti mukana huoltamon toiminnassa. Yritys aloitti toimintansa vuonna 2013.

Markku Parkkonen

Tagged with →