Joutsalaissyntyinen Heli Metsänen on mukana uudessa Duudsonit: Päällikkö -ohjelmasarjassa, joka pyörii parhaillaan MTV3:lla.

Päällikkö-ohjelmassa 12 sisukasta suomalaista ottaa itsestään ja toisistaan mittaa mitä haastavimmissa kilpailutehtävissä Duudsoneiden omalla ranchilla Pohjanmaalla. He kisaavat Päällikkö-tittelistä kilpailussa, jossa pärjää vain itsensä ylittämisellä ja kovalla kantilla. Kisaan kuuluu varsin vaativia tehtäviä: esimerkiksi ensimmäisessä jaksossa kilpailijoiden piti kaivaa maahan haudattuja henkilöautoja esille.

Nuorisotyöntekijänä Jyväskylässä työskentelevä 33-vuotias Heli Metsänen kertoo uskovansa mottoonsa, jonka mukaan ”pienessäkin repussa voi olla isot eväät”. Metsänen uskoo olevansa parhaimmillaan notkeutta ja akrobatiaa vaativissa suorituksissa tankotanssiharrastuksensa ansiosta.

Metsänen on esitellyt tankotanssi- ja ilma-akrobatiataitojaan muun muassa Joutsan Joutopäivillä (kuvassa).

Päällikö-sarja on nähtävillä keskiviikkoisin klo 20 MTV3-kanavalla.

Markku Parkkonen

Tagged with →