Judo

Joutsan Tarmon Konsta Juntunen oli ottelemassa Ruotsin avoimissa judokilpailuissa Swedish Openissa Tukholmassa viime lauantaina. Ensimmäisessä ottelussa Juntuselle tuli tappio Ruotsin judokasta ja ensimmäisessä keräilyottelussa hän voitti ruotsalaisen ottelijan.

Toisessa keräilyottelussa Juntunen voitti suomalaisen judokan ja pronssiottelussa tuli tappio Ruotsin judokasta. Juntusen sijoitus kovatasoisissa kilpailuissa oli viides.

Tuomo Rantanen

Joutsan Moottorikerhon tuloksia

Heinolassa kaasuteltiin enduron EM-sarjan viimeinen osakilpailu 6.–8.9. Kilpailun kaksi ensimmäistä päivää toimivat samalla SM-osakilpailuina. Joutsan Moottorikerhon Kimmo Virtanen ajoi A3-luokassa ensimmäisenä päivänä sijalle 7. ja koko A-luokassa sijalle 35. Toisen päivän vauhti toi Virtaselle luokka sijan 8. joka oikeutti A-luokassa sijaan 34. Virtanen on ennen kauden viimeistä SM-kilpailua A3-luokan pisteissä kahdeksantena, 47-SM pisteellä.

Moottorikerhon naiskuljettajista Pauliina Sievänen osallistui Heinolan kolmipäiväiseen EM-kilpailuun, josta avauspäivän tuloksena sija 14. Lauantaina sijoitus parantui pykälällä ollen 13. Päätöspäivän loppucrossissa Sievänen ajoi sijalle 14. Heinolan kilpailu toimi myös joukkue EM-kilpailuna josta Suomen joukkueessa Sievänen yhdessä Marita Nyqvistin, Iina Turkin ja Janette Mielosen kanssa nousivat hopea korokkeelle.

Motocrossissa Mx-liiga saatiin päätökseen Vantaan vauhtikeskuksessa 14.–15.9. Sunnuntaipäivä oli sateen takia todella haastava, mutta varikko oli täynnä iloista motocross kansaa.

Mx-liigan ja suomen cupin sijoituksista taisteltiin viimeiseen erään asti. Sami Jokinen ajoi erissään sijoille 10 ja 9. Yhteistuloksissa Jokinen oli päivän 8., ja näin varmisti itselleen koko harrasteliigan hopeasijan. Luokassa kiersi yhteensä 84 kuljettajaa ja osakilpailuja ajettiin 7.

Teresa Teppolan ensimmäinen erä ei sujunut ilman ongelmia liukkaalla radalla. Teppola ajoi eräsijat 16 ja 7 ollen yhteistuloksissa 11. Suomen cupissa Teppola sai kuitenkin puolustettua 10 sijaansa 32 naisen joukossa.

Teresa Teppola

Tagged with →