Niko Rantanen

– Joukkueen pitkäaikainen kapteeni ja luottopelaaja. Hyvä reaktiotorjuja, jonka otteissa näkyy viime kaudella kartutettu liigakokemus. Joukkuepelaaja ja herrasmies, joka haastaa Aake Partion tosissaan kamppailuun ykkösmaalivahdin paikasta.

Aake Partio

– Viime kauden tärkeimpiä yksittäisiä pelaajia. Rauhallinen joukkuepelaaja, joka venyy pallon tielle kerta toisensa jälkeen. Hyvä sijoittuja ja peittäjä. Rytmittää peliä avauksilla fiksusti ja ohjaa peliä hyvin.

Matti Nurminen

– Matti kasvaa ja kehittyy Nikon ja Aaken kanssa treenatessa hyvää vauhtia. Hyvä torjuja, jonka otteisiin tulee koko ajan lisää varmuutta.

Ilari Ahonen

– Urheilullinen ja raamikas maalivahti. Ike tulee vastaan rohkeasti ja osaa tehdä maalin pieneksi hyökkääjälle. Tuoreena kiinnityksenä tuo lisää kilpailua maalivahtiosastolle.

Tarkko Savela

– Tare pärjää liigassa peliälynsä, taktisen tietämyksensä ja kokemuksensa avulla. Äärimmäisen rauhallinen ja luotettava pohjapelaaja. Pitää kentällä kiinni yhdessä sovituista asioista ja kuvioista ja vaatii sitä muiltakin. Hyvä koppipelaaja, joka koulii nuorista junnuista isällisin ottein pelimiehiä.

Jarkko Kosunen

– Taitava pohjapelaaja, joka osaa rytmittää peliä älykkäästi. Johtaa joukkueen peliä myös antamalla fiksuja ja tarkkoja syöttöjä raja- ja kulmakuvioissa. Hyvä lukemaan peliä ja nostattamaan joukkueen taisteluhenkeä.

Janne Kosunen

– Luotettava uurastaja ja jokapaikan höylä. Kärsinyt suuressa määrin loukkaantumisista, mutta taaskin 100-prosenttisella antaumuksella mukana. Taistelee kentällä esimerkillisesti ja hoitaa ohessa joukkueen tausta-asiat kuntoon.

Matias Paappanen

– Luotettava laitapelaaja, joka nuoresta iästään huolimatta on saanut peliaikaa liigassakin. Muutama maali viime kaudella nosti itseluottamusta ja tällä kaudella peliaikaa varmasti entistä enemmän luvassa. Tarkka oikean jalan laukaus löytänee tiensä maalin perukoille esimerkiksi erikoistilanteista.

Elias Paappanen

– Josepan oma kasvatti, joukkueen kuopus vain 15-vuotiaana. Taitava pallollinen pelaaja, omaa hyvän pelikäsityksen. Molempijalkainen pelaaja, jonka pelirohkeus riittää tiukoissakin paikoissa.

Jari Kotimäki

– Kotimäki näytti ensimmäisellä liigakaudella, että tehoja irtoaa liigassakin. Näyttävään pelityyliin kuuluu vauhtia ja vaarallisia tilanteita, repimistä ja raastamista. Jari on varustettu poikkeuksellisesti sekä nopeudella että kestävyydellä, joten jaksaa spurtata vielä viimeisilläkin minuuteilla.

Jere Keskinen

– Jekku on maaginen hyökkäyssuunnan pelaaja, jonka jaloissa pallo tuntuu kulkevan liimattuna. Jeren tasapaino ja taito mahdollistavat, että mies saapuu yleensä pallon kanssa ulos voittajana ahtaistakin väännöistä. Potentiaalia vaikka mihin.

Eetu Oksanen

– Viime kauden vähälle peliajalle jäämisestään huolimatta Eetun kehitys on ollut mainiota. Harjoittelu liigaringissä on tuonut oikeita valintoja ja futsalmaisuutta otteisiin. Laitapelaajan tontilla viihtyvä urheilullinen ja älykäs pelaaja.

Antti Kahilampi

– Aina paikalla, aina valmis, aina täysillä mukana. Pivot-paikan rouhija, joka korvaa tekniset puutteet fyysisyydellä. Tekee pyyteetöntä työtä joukkueen eteen aina ja ikuisesti.

Oskari Luoma

– Ulottuva ja fyysinen, isokokoinen ja silti nopea pivot-paikan peluri. Hyvä maalintekijä, jolla on kaikki eväät tehdä hienot tehot liigassakin. Hyvä peliäly ja rauhallisuus yhdistettynä hyvää tekniikkaan.

Otto Piili

– Oikea-aikainen ja tekninen Ode pelaa pivot-paikkaa fiksusti. Älykkäänä ja hyvin peliä lukevana pelaajana prässää hyvin vastustajan alimpia pelaajia. Pelaa tarvittaessa kaikkia muitakin pelipaikkoja. Futsal-taiteilija parhaasta päästä.

Ville Mikkola

–Isokokoinen Ville tuo joukkueeseen lisää fyysisyyttä. Pivot-paikalle parhaiten istuva Ville on ahkera ja lajille omistautunut treenaaja. Suojaa palloa hyvin ja laukoo paikan tullen nopeasti ja tarkasti pallon maaliin.

Heikki Rasmus

– Nopea ja tekninen seuran oma kasvatti. Pelasi viime vuonna kakkosjoukkuessa käyden välillä ykkösjoukkueen treeneissä. Vuonna 2002 syntyneenä joukkueen tulevaisuuden nimiä laitapelaajan tontille. Parhaimmillaan pitelemätön, hyvät molemmat jalat ja pelikäsitys.

Kuvat: Jonna Keihäsniemi

Tagged with →