Pakettiauto suistui tieltä tänä aamuna puoli kahdeksan maissa Joutsassa Nelostiellä Riihijärven kohdalla, lähellä Joutsan ja Toivakan rajaa. Autossa, joka oli rekisteröity vain kolmelle, oli kuljettajan lisäksi viisi matkustajaa. Osa kyydissä olleista matkusti auton takakontissa.

Kaksi autossa olleista loukkaantui lievästi ja neljä toimitettiin hoidettavaksi keskussairaalaan. Aluepalomestari Lauri Laineen mukaan keskussairaalaan toimitetut olivat tajuissaan. Laine ei osannut aamupäivällä sanoa, olivatko kaksi lievemmin loukkaantunutta olleet auton ohjaamossa. Osan takakontissa olleista hän arveli lentäneen ulos auton takaovesta, kun takaovi oli avautunut auton pyöriessä katon kautta ojaan. Auto meni ulosajossa lunastuskuntoon.

Autossa olleet olivat Laineen mukaan thaimaalaisia marjanpoimijoita. Auton omistaa suomalainen yritys.

Tien pinta oli onnettomuuspaikalla tapahtuma-aikaan jäinen.

Tagged with →