Joutsan kunnan tekninen toimi ja Joutsan Vesihuolto Oy tekevät vaahtostabilointia, päällystyksiä ja verkoston kunnossapitotöitä useilla katuosuuksilla syys- ja lokakuussa. Töitä tehdään Rautamäentiellä, Kuusitiellä, Kumputiellä ja Sammalkiventien alkuosalla sekä Leivonmäellä Kuusirinteen suunnalla välillä Kertunpolku–Tuomitie.

Työ sisältää vesijohdon venttiilien sekä tarvittaessa viemärikaivojen kunnossapitotöitä, kantavan murskeen lisäyksen, esijyrsinnän, vaahtostabiloinnin 20 sentin paksuudelta, tiivistyksen, muotoilun valmiiksi asfalttipohjaksi ja asfaltoinnin. Päällyste ulotetaan noin puoli metriä tonttiliittymän suuntaan.

Teknisen lautakunnan kokouksessa 9.9. bitumistabilointi ja päällystysurakka päätettiin antaa YIT Teollisuus Oy:lle, jonka tarjous työstä oli 121.485 euroa.

Asukkaille on jaettu tai tullaan jakamaan tiedote alueella tapahtuvasta päällystystyöstä.

Janne Airaksinen