Joutsan kunta on laittanut yhden Oravakiven entisen leirintäalueen nukkuma-aitoista (kuvassa) myyntiin julkisen sektorin huutokauppasivustolle nettiin. Oravakiven leirintäalue rakennuksineen siirtyi kunnan omistukseen vuonna 2017, kun kunta osti alueen. Oravakiveen on suunnitteilla asuin- ja yrityskäyttöä.

– Yksi aitta on myynnissä tällä hetkellä. Testaamme yhdellä aitalla menekkiä ja muut aitat tulevat myyntiin ja myöhemmin voivat tulla kyseeseen muutkin rakennukset. Muiden rakennusten osalta emme ole vielä myynnistä päättäneet, kertoo Joutsan kunnan talous- ja hallintojohtaja Antti-Pekka Hokkanen.

Kaikki Oravakiven entisen leirintäalueen rakennukset tullaan todennäköisesti purkamaan, mikäli alueen uudet suunnitelmat etenevät.

Markku Parkkonen

Jatkossa Oravakiven alueelta saattaa myyntiin ja pois vietäväksi tulla myös entinen Lautturintuvan kahvilarakennus.

Tagged with →