Joutsan kesän todennäköisesti suurin yleisötapahtuma järjestetään ensi lauantaina Pankkiaukiolla. Ravintolayrittäjä Visa-Matti Kuitusen henkiin herättämä Joutorock tuo Joutsan ydinkeskustaan arviolta 2.000–4.000 katsojaa seuraamaan Eppu Normaalin (kuvassa), Klamydian, Melrosen ja Rock’n Roll Sensationin esiintymisiä.

Visa-Matti Kuitusen mukaan tavallisia lippuja on ennakkoon myyty noin 1.500–2.000 ja VIP-lippuja noin 400. Tapahtumaan mahtuu maksimissaan 4.000 henkeä.

Konsertin lava pystytetään Pankkiaukiolle vanhan Osuuspankin puoleiselle laidalle. Anniskelutiskit sijoitetaan liikekeskuksen eteen ja konsertin aikana Länsitie on suljettu. Lavan rakentaminen aloitetaan torstaina, mutta alue suljetaan vasta hieman ennen konserttia, jotta Pankkiaukion liikkeiden asiakkaat pystyvät kulkemaan.

Markku Parkkonen

Tagged with →