Joutsan alueen liikuntamahdollisuudet paranivat, kun entisen Pohvirinteen koulun, nykyisen Helperin piha-alueen yhteyteen avattiin heinäkuun viimeisenä päivänä fitnesspark. Samalta alueelta löytyy muitakin urheilumahdollisuuksia, kuten tenniskenttiä ja tekonurmikenttä ja alueesta on tarkoitus rakentua urheilukeskittymä, jota pystyvät hyödyntämään monenlaiset ja monen tasoiset urheilijat.

– Esimerkiksi kuljettaessa lasta treeneihin, pystyisi vanhempi käyttämään fitnessparkkia tai muita urheilumahdollisuuksia odotellessaan treenin loppumista, kertoo Joutsan kunnan tekniseltä osastolta Veijo Penttinen.

Joutsaan rakennetussa fitnessparkissa on seitsemän eri laitetta, joista osa on tuttuja myös salilta. Näitä ovat esimerkiksi leuanvetotangot, voimaköydet ja dippitanko. Fitnessparkissa ei ole vapaita painoja, joten fitnesspark soveltuu monen ikäiselle ja tasoiselle urheilijalle.   

Milla Ristikangas

Yläkuvassa: Fitnesspark soveltuu monen ikäiselle ja tasoiselle urheilijalle

Tagged with →