Korpilahdentien ja Nelostien risteyksessä tapahtui torstaina 25.7. kolari, jossa Korpilahden suunnasta tullut henkilöauto ajoi valtatielle kuorma-auton alle. Henkilöauto oli kääntymässä pohjoisen suuntaan, eikä kuljettaja huomannut etelän suunnasta lähestyvää kuorma-autoa.

Seuraus oli, että kuorma-auto törmäsi henkilöauton etukulmaan raahaten autoa mennessään 30 metriä. Kuitenkaan tilanteesta ei koitunut henkilövahinkoja.

Sunnuntaina 28.7. Rutalahden risteyksen kohdalla Etelälahden suoralla Nelostiellä tapahtui ohitustilanteessa kolmen auton peräänajo. Ohittamaan lähteneen auton kuski löi vahingossa liian pientä pykälää sisään ja samalla irtosi vaihdekepin nuppikin. Tästä seurasi äkkijarrutus ja kaikkiaan kolmen auton peräänajot. Kolme aikuista ja kaksi lasta kuljetettiin tarkempiin tarkastuksiin sairaalaan kaikkiaan kymmenestä osallisesta henkilöstä.

Kuljettajat olivat ulkopaikkakuntalaisia kaikissa edellä mainituissa onnettomuuksissa.

Tagged with →