Luhangan kirkonkylällä sijaitsevaan Palvelukeskus Tuuliharjuun saatiin tällä viikolla lahjoituksena kaksi uutta pyörätuolia lisävarustein. Asialla olivat Luhangan Kyläyhdistys LuJu ja Lions Club Luhangan Ladyt, joiden edustajat vierailivat palvelukeskuksessa keskiviikkona toimittamassa lahjoitukset uusille omistajilleen.

Uusien pyörätuolien ja niiden lisävarusteiden on tarkoitus helpottaa palvelukeskuksen asukkaiden ulkoilua. Tuuliharjun johtaja Vuokko Lehtosen mukaan palvelukeskuksessa ollaan kiitollisia lahjoituksesta ja siellä myös toivotaan, että uusien, aiempaa kevyempien pyörätuolien myötä asukkaiden virkistystoimintaan saataisiin lisäapua. Paikalliset martat ovat apuna jo nyt, mutta muidenkin apu otetaan mielellään vastaan.

– Marttojen lisäksi muutkin ovat tervetulleita Tuuliharjuun seurustelemaan ja viemään asukkaita ulos, sanoo Lehtonen.

Tarja Kuikka

Yllä kuvassa pyörätuolilahjoituksen Palvelukeskus Tuuliharjuun luovuttaneet Luhangan Kyläyhdistys LuJu:n Hilkka Weijo (vas.) ja Lions Club Luhangan Ladyjen Maire Pietilä (oik.), lahjoituksen vastaanottaneet Tuuliharjun johtaja Vuokko Lehtonen (2. vas.) ja lähihoitaja Heidi Salo sekä toista pyörätuoleista tuoreeltaan testaamaan päässyt Eino Lahola. Kuva: Kirsi Salonen