Leivonmäen sivuapteekkiin murtauduttiin varhain tänä aamuna. Hieman puoli viiden jälkeen liikkeellä olleet murtautujat, kaksi miestä, pääsivät apteekkiin sisään rikkomalla apteekin etuovesta ikkunan.  Apteekkari sai tiedon ikkunan rikkomisesta hälytysjärjestelmän kautta kännykkäänsä ja hälytti paikalle sivullisen tarkistamaan tilanteen.

Pian sivullisen tultua tarkistamaan tilannetta apteekin pihaan kurvasi poliisin mukaan punaruskea porrasperäinen henkilöauto, johon poistui apteekista mies jonkinlainen kassi kädessään. Ilmeisesti toinen murtautujista oli poistunut apteekista jo aiemmin ja hakenut pakoauton. Sen jälkeen auto poistui kovaa vauhtia Etu-Ikolantietä Havumäen suuntaan.

Joutsan poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja tapaukseen liittyvistä miehistä sekä heidän käyttämästään punaruskeasta porrasperäisestä henkilöautosta.

Edit 12.7.2019: Tarkennettu miesten lukumäärää.

Tagged with →