Poliisi tutkii Joutsan kirkonkylällä alkunsa saanutta kahteen noin nelikymppiseen paikkakuntalaiseen naiseen kohdistunutta pahoinpitelyä ja vapaudenriistoa. Teko on tapahtunut 8.–9.6. ja teosta on vangittu maanantaina 23-vuotias paikkakuntalainen mies todennäköisin syin epäiltynä törkeästä vapaudenriistosta, törkeästä pahoinpitelystä, sekä törkeästä varkaudesta. Toinen epäilty, 32-vuotias paikkakuntalainen mies, vangittiin reilu viikko sitten.

Tapaus tuli poliisin tietoon, kun toinen uhreista hakeutui lääkäriin vammojensa takia. Toinenkin nainen sai vammoja, muttei ole käynyt niiden takia lääkärissä. Tekijät pakottivat naiset autonsa kyytiin ja ajoivat kauemmas, jossa pahoinpitelivät naisia. Teon motiivi on vielä epäselvä.

Poliisin mukaan tapahtumat saivat alkunsa Joutsan kirkonkylällä, eikä Leivonmäellä, kuten aiemmassa uutisessa kerrottiin.

Tagged with →